www.elllobregat.com
Té un accident i denuncia el robatori del seu propi vehicle

Té un accident i denuncia el robatori del seu propi vehicle

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Un home és detingut per denunciar falsament el robatori del seu vehicle després de conduir temeràriament per la B-20, a l’alçada de Cornellà, i tenir un accident
Els Mossos d’Esquadra, en aquest cas de la comissaria de Badalona, de Badalona van detenir un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tiana (Maresme) el passat 22 de juny, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i per simulació de delicte.

Els fets van tenir lloc el passat 21 de juny a les 18:45 hores, quan un mosso d’Esquadra fora de servei va veure com un vehicle circulava a gran velocitat fent canvis sobtats de carril sense senyalitzar i envaint en diverses ocasions el seu carril com per provocar una col•lisió lateral amb el seu vehicle i posant en greu risc a la resta d’usuaris de la via B-20 a l’alçada del punt quilomètric 1,5 a la població de Cornellà.

Un quilòmetre més endavant el vehicle que realitzava la conducció temerària va patir un accident, i el conductor va abandonar corrents el lloc dels fets deixant el vehicle creuat al tercer carril. El mosso fora de servei va ser testimoni de tot el que havia passat donant avís al 112 i informant dels fets a les dotacions de trànsit de Sant Feliu de Llobregat que van arribar al lloc.

La recerca del conductor en aquell moment va ser negativa, però a l’endemà el presumpte autor dels fets es va adreçar a la comissaria de Badalona per tal de interposar una denúncia, ja que manifestava que li havien sostret el seu vehicle. En el transcurs de la denúncia, els agents instructors de les diligències van comprovar que el turisme havia estat implicat en un accident de circulació el dia anterior. A continuació van avisar al mosso fora de servei que es va adreçar a les dependències policials per tal de corroborar que el denunciant era el presumpte autor dels fets del dia anterior.

A més, posteriorment es va comprovar que el conductor del vehicle havia perdut la vigència del seu permís de conduir per pèrdua de punts i que el vehicle no disposava d’assegurança de responsabilitat civil.

Finalment, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà va aturar la denúncia i va imputar al conductor dos delictes, un per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària amb resultat d’accident i un altre per simulació de delicte
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios