www.elllobregat.com
Neix una nova associació d’empresaris a Sant Boi

Neix una nova associació d’empresaris a Sant Boi

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Sant Boi Empresarial ha començat avui oficialment la seva activitat amb la primera jornada dedicada a la gestió de residus industrials
La ciutat de Sant Boi de Llobregat té des del dia d’avui una nova associació empresarial. Sant Boi Empresarial s’ha presentat avui amb la seva primera jornada, en aquest cas, dedicada a la ‘Gestió de residus a les empreses’. La Jornada ha permès a més d’una vintena d’empresaris locals conèixer la millor normativa sobre aquest tema específic, així com plantejar inquietuds, suggeriments i resoldre dubtes sobre la gestió de residus industrials.

La nova associació de caire local ha estat creada gràcies a la iniciativa Projectes Innovadors i Experimentals, de l’Ajuntament de Sant Boi i l’empresa municipal de CORESSA, amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Creada al 2013, compta amb una quinzena de membres d’empreses locals. Avui han organitzat la seva primera jornada però s’espera que facin trobades similars cada tres mesos, per tal de tractar i debatre altres temes d’interés. Des de l’associació s’espera que enguany es pugui consolidar l’entitat i així enfortir el teixit empresarial local de la ciutat.

02 de juliol de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios