www.elllobregat.com
Els Mossos d’Esquadra detenen 27 persones i desarticula una organització criminal de tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra detenen 27 persones i desarticula una organització criminal de tràfic de drogues

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El grup operava des de L’Hospitalet, El Prat de Llobregat, Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. De tots els detinguts, 18 d’ells –de diferents nacionalitats- han ingressat a presó en situació preventiva
Els Mossos d’Esquadra ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic internacional de drogues després d’una operació que va acabar amb 27 persones detingues. Se’ls acusa de presumptes delictes contra la salut pública i de pertinença a organització criminal, després de tota una operació que va començar a juliol de l’any passat i que acabaria el 27 de maig amb un dispositiu policial sota tutela del Jutjat d’Instrucció núm. 4 de L’Hospitalet.

Segons la investigació al llarg, quasi, d’aquest any, aquesta organització criminal es dedicava a la venda i distribució de cocaïna a escala internacional. Segons fonts policials, captaven persones amb un perfil de precarietat econòmica per realitzar transports de droga (els coneguts com a ‘mules’) a través de línies aèries regulars. La cocaïna provenia del Perú per arribar a Barcelona i Madrid i així distribuir la droga a altres països europeus com Itàlia o Suïssa.

El grup, que operava a dues bandes de l’Àrea Metropolitana, a L’Hospitalet, El Prat, Barcelona, però també a Santa Coloma de Gramenet, feia anys que transportava droga –de gran puresa- entre les pertinences personals. Així es va aprimar la investigació el 19 i 20 d’abril, quan els cossos de seguretat van interceptar i detenir a dues persones a l’Aeroport de Barcelona – El Prat.

Al final, 27 persones detingues al llarg de tota la investigació, dels quals 18 ja han ingressat a presó en situació preventiva.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios