www.elllobregat.com
Martorell aposta pel sector químic

Martorell aposta pel sector químic

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Promoció Econòmica engega, per primera vegada, el Projecte Mendelevio, un programa professional orientat al sector químic, el qual escollirà 15 persones desocupades de la ciutat
El sector de la química i el comerç de productes químics està molt arrelat a tota Catalunya i, també, a la comarca per la seva relació inherent a altres sectors com el tèxtil, el metal•lúrgic, la construcció o el confort. En realitat, com les matemàtiques o la política, la química també està a tot arreu. Per això, el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha iniciat el procés de selecció de 15 persones pel Projecte MENDELEVIO.

Amb aquest nom, Mendelevio, l’element atòmic 101 de la taula periòdica, només la química pot ser la protagonista. Tracta d’un programa formatiu professional dedicat a aquest sector que s’inicia amb el curs del certificat de professionalitat ‘Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics’, que consta de 220 hores on hi haurà teoria i pràctica. En aquest sentit, i per fomentar la inclusió laboral, els participants tindran 80 hores reservades per fer pràctiques en empreses.

Amb aquesta formació els participants aconseguiran els coneixements necessaris per realitzar operacions de neteja i desinfecció de materials, equips i instal•lacions en les quals s'emprin productes químics, realitzar operacions d’emmagatzematge de productes químics i relacionats i realitzar operacions auxiliars elementals en laboratori i en els processos de la indústria química i afins.

De moment, hi ha reservades 15 places per a desocupats de la ciutat de Martorell o rodalies. És un dels requisits fonamentals, per tant, està inscrit al SOC com a demandants d’ocupació.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios