www.elllobregat.com

Art urbà a Pubilla Cases amb “Dóna la cara per la ciutat”

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’actuació es portarà a terme al barri els dies 5 i 6 de juliol a les persianes del Mercat de Can Vidalet
El Centre Cultural la Bòbila i l’associació RebobinArt han posat en marxa un projecte d’art urbà al barri de Pubilla Cases. “Dóna la cara per la ciutat” és una iniciativa que neix amb la voluntat d’involucrar i de representar els veïns i les veïnes del barri, així com també els comerciants. Artistes urbans estan portant a terme retrats de les seves cares amb la tècnica del grafit urbà a les persianes del Mercat de Can Vidalet, a Pubilla Cases. L’actuació es portarà a terme els pròxims dies 5 i 6 de juliol (de nou del matí a nou del vespre), tot i que els primers treballs, a la zona del carrer de les Amapolas, van començar el passat dia 28 de juny.

Ja s’han pintat 3 persianes i hi han intervingut els artistes Aquiles i Penao; també hi participen Dibuixito Art i Darío Villamayor, conegut per ser l’autor de les samarretes L’Hospi is not Barcelona. En aquesta acció urbana hi col•laboren els 18 propietaris dels comerços del mercat.

Amb l’acció “Dóna la cara per la ciutat” es vol aconseguir un doble objectiu: revitalitzar el comerç de la zona i l’entorn modernitzant el paisatge urbà i, al mateix temps, enfortir els vincles dels veïns i veïnes amb el barri de Pubilla Cases.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios