www.elllobregat.com
Sant Boi recapta més de 7.000 kg d’aliments a la setmana de la Dignitat

Sant Boi recapta més de 7.000 kg d’aliments a la setmana de la Dignitat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Més d’un centenar de persones van col•laborar com a voluntàries el passat 28 de juny
Nova lliçó de la societat amb la campanya extraordinària de recollida d'aliments realitzada el dissabte 28 de juny a Sant Boi. Les aportacions solidàries de la ciutadania van permetre recollir 7.180 kg de menjar per a famílies de la ciutat amb dificultats per cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació.

L'activitat formava part del programa d'activitats de la Setmana de la Dignitat, convocada per diferents entitats i organitzacions socials, sindicals i polítiques de Catalunya per sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania a favor d'una vida digna per a totes les persones. Amb el lema "Rescatem les persones", la Setmana de la Dignitat va tenir lloc del 23 al 28 de juny. L'Ajuntament de Sant Boi és un dels ajuntaments catalans que s'hi van adherir. La campanya de recollida d'aliments, organitzada per les entitats del projecte Aliments Solidaris en col•laboració amb l'Ajuntament, va comptar amb la col•laboració voluntària de 116 persones.

Les entitats que gestionen a Sant Boi el projecte Aliments Solidaris són Càritas, Ajut al 4t Món i les esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes. Des de setembre de 2013 compten amb una botiga que funciona com a punt únic de distribució d'aliments per cobrir, en coordinació amb els Serveis Socials Municipals, les necessitats bàsiques d'alimentació de les famílies de Sant Boi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios