www.elllobregat.com
Cedeix un mur a Molins de Rei per les intenses pluges

Cedeix un mur a Molins de Rei per les intenses pluges

Fotonotícia

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El mur ha causat importants desperfectes a un cotxe que hi havia estacionat
Un petit mur de maons, d’uns 1’5 metres d’amplada per 2 metres d’altura, ha cedit i ha caigut sobre un vehicle estacionat causant importants desperfectes però sense provocar víctimes. El mur, situat en uns terrenys d’ADIF que hi ha al carrer Amadeu Vives, ha cedit per culpa de la pluja.

Un vehicle tot terreny que estava estacionat al carrer Amadeu Vives s’ha vist afectat pel despreniment parcial d’un mur de maons que separava unes finques particulars del pont pel que passa la línia del tren. L’estructura del pont, que és de formigó, no s’ha vist afectada de cap manera per la cessió d’aquesta petita paret.

El mur tenia una altura d’uns dos metres i una amplada d’un metre i mig, i, segons les primeres dades, ha cedit per culpa de les pluges que han estovat el terreny i, al mateix temps, han fet créixer les arrels subterrànies del canyissar que hi havia a l’altre banda de la paret. Afortunadament no s’han hagut de lamentar víctimes personals.

Un cop s’ha rebut l’avís els serveis municipals s’han presenciat al lloc dels fets per netejar la zona i analitzar amb més deteniment els motius del despreniment.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios