www.elllobregat.com
Javier López ocuparà el lloc de Jaume Bosch com a regidor

Javier López ocuparà el lloc de Jaume Bosch com a regidor

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Amb el nou edil es completa la reorganització municipal de l'equip de govern de Lluïsa Moret
Javier López Herranz ha pres possessió aquest dilluns, dia 7 de juliol, del càrrec de regidor de l'Ajuntament de Sant Boi en representació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Ocupa la vacant deixada per la renúncia de l'exalcalde Jaume Bosch, que el 10 de maig va ser rellevat en el càrrec per Lluïsa Moret. El nou edil passa a formar part de l'equip de govern com a responsable de tres àmbits d'actuació (Inclusió, Infància, adolescència i família i Joventut) i serà també el president del Consell de Districte Ciutat Cooperativa i Molí Nou.

Javier López Arranz (Sant Boi, 1969) és llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB). Expert en gestió econòmica, contactes institucionals i captació de fons per entitats socials sense ànim de lucre, ha ocupat des de 1995 diversos càrrecs directius a la Fundació Marianao de Sant Boi.

La presa de possessió de Javier López posa el punt final a la renovació de l'organigrama polític i tècnic de l'Ajuntament de Sant Boi derivada de la renúncia de Jaume Bosch.

Segons informe l’Ajuntamnet, des d'aquesta nova etapa s’ha reduït la quantitat de membres de la junta de govern, suprimit el gabinet d'alcaldia i rebaixat el nombre de càrrecs de confiança. Aquestes mesures tindran com a conseqüència un estalvi anual de més de 120.000 euros.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios