www.elllobregat.com
L’Hospitalet comença a aixecar 63 habitatges per a joves a Ca n’Arús

L’Hospitalet comença a aixecar 63 habitatges per a joves a Ca n’Arús

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, han col•locat avui la primera pedra d’aquest projecte que inclourà un casal per a la gent gran
63 habitatges per a joves i un casal per a la gent gran a la planta baixa. Aquest serà el resultat d’aquesta nova promoció de pisos que tot just avui acabar de començar a Ca n’Arus, al barri del Centre de L’Hospitalet, per facilitat l’accés a l’habitatge dels joves. L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, han col•locat la primera pedra d’aquest bloc on l’Incasòl construirà 63 pisos en un solar cedit gratuïtament per l’Ajuntament a la Generalitat a l’avinguda del Carrilet.

“L’Ajuntament impulsa diferents actuacions de la mà d’altres administracions i organitzacions, sumant esforços, i la nostra voluntat és continuar treballant plegats”, ha dit Marín durant l’acte. De fet, d’aquí uns mesos, L’Hospitalet inaugurarà l’escola bressol de la Remunta, tal i com vam explicar a El Llobregat, gràcies també a la col•laboració entre el consistori i la Generalitat.

L’edifici serà un únic bloc, però amb diferents alçades (5, 7 i nou plantes) amb un total de 63 pisos, 56 dels quals tenen un dormitori, mentre que els set restants, dos. A la planta soterrània, baixa i primera es situarà l’equipament municipal del casal per a la gent gran que ocuparà una superfície de 1.627,84 metres quadrats. En aquest sentit, l’Ajuntament es farà càrrec del cost de la compra i l’adequació del local a casa d’avis.

Per tal de millorar l’eficiència energètica de l’edifici, s’ha previst un sistema de calefacció centralitzat pels habitatges, amb caldera de microgeneració, que permet no disposar de gas a l’interior dels habitatges. També s’ha incorporat un comptador d’electricitat únic, gestionat a través d’una empresa de serveis energètics, que s’encarregarà del manteniment del sistema de producció d’aigua calenta sanitària i calefacció i del comptatge del consum elèctric i tèrmic de cada habitatge.

L’empresa adjudicatària ha estat la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Corsán-Corviam Construcción, SA - MJ Grúas, SA, amb un pressupost de 3,88 milions d’euros (sense IVA). El termini d’execució previst és de 22 mesos.

14 de juliol de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios