www.elllobregat.com
La Fundació Agbar repeteix col·laboració amb la Creu Roja per la alimentació infantil

La Fundació Agbar repeteix col·laboració amb la Creu Roja per la alimentació infantil

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’acord beneficiarà 435 infants i les seves famílies al llard de les vacances d’estiu gràcies al programa Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja
La Fundació Agbar destinarà 100.000 euros per garantir l’alimentació de 435 infants i les seves famílies durant l’estiu, gràcies al conveni de col·laboració que manté amb la Creu Roja. El director general d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, i el president de la Creu Roja de Catalunya, Josep Marquès, van segellar ahir el conveni per segon any consecutiu entre ambdues entitats per lluitar contra la pobresa infantil, un dels majors drames d’aquesta crisis i que ara, a l’estiu, sense els menjadors de les escoles, s’intensifica fins al setembre.

L’objectiu és garantir que un total de 873 infants i les seves famílies en risc d’exclusió social a tot Catalunya puguin mantenir una nutrició sana, saludable i equilibrada durant l’època estival. Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa conegut com ‘Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil’, una campanya que vol distribuir 100.000 ajuts alimentaris per a la infància, implicant-hi tots els agents socials. De moment, i amb la col•laboració de Fundació Agbar, ja ha recaptat 260.000 euros d’aportacions entre particulars i empreses.

15 de juliol de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios