www.elllobregat.com
Cornellà presenta el nou Viver d’Empreses amb el ‘consum col·laboratiu’ com a nou concepte

Cornellà presenta el nou Viver d’Empreses amb el ‘consum col·laboratiu’ com a nou concepte

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La nova instal·lació, ubicada al barri del Pedró i destinada als joves emprenedors, s’estrenarà al setembre amb un nou disseny jove, dinàmic i professional que afavorirà la inserció laboral dels joves de la ciutat
Obtenir beneficis socials, ambientals i econòmics del fet de compartir recursos. Aquesta serà la nova filosofia del Viver d’Empreses Procornellà que al setembre engegarà un nou repte. Aplicar el que s’ha denominat ‘consum col•laboratiu’ serà el comú denominador d’aquest nou concepte de Viver d’Empreses que continuarà afavorint, com han fet fins ara, les noves iniciatives empresarials dels joves de Cornellà.

El nou espai polivalent seguirà oferint allotjament i assessorament en tot el procés de creació, creixement i consolidació dels negocis. La nova instal•lació que es situarà al barri del Pedró estarà equipada amb un servei íntegre de fibra òptica, control d’accés intel•ligent tot el dia, així com serveis compartits com la recepció de trucades, autoserveis de fotocòpies, impressores, enquadernacions, etc.

L’edifici té capacitat per 14 despatxos, 25 places de coworking, a més d’oferir sales de reunions i tres aules formatives. El nou viver servirà, doncs, de complement del Centre d’Empreses Baix Llobregat, actiu des de l’any 1989, i que s’ha convertit en una referència a la ciutat i a la comarca amb 109 empreses actualment.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios