www.elllobregat.com
Agustí Julbe és l’escollit per entrenar el CB Prat Joventut a la seva nova etapa d’or

Agustí Julbe és l’escollit per entrenar el CB Prat Joventut a la seva nova etapa d’or

lunes 04 de agosto de 2014, 17:23h
El club pratenc confirma l’ex ajudant de Xavi Pascual al F.C Barcelona així com Roberto Sánchez, que repetirà com a entrenador ajudant del primer equip
El barceloní Agustí Julbe serà el nou entrenador del Club Bàsquet Prat Joventut per a la seva nova i històrica etapa a la Leb Or. Entrenador de luxe, doncs, el que tindrà el club pratenc la pròxima temporada tenint en compte els cinc anys d’experiència que Julbe arrossega com a ajudant de Xavi Pascual al F.C Barcelona (2009-2013), amb el que ha aconseguit tots els títols importants del món del bàsquet: campió de l’Euroleague (2009-2010), tres Copes del Rei, dos lligues ACB i tres Supercopes a nivell nacional destaquen la figura de Julbe en aquesta etapa com a blaugrana.

Ara, Julbe tindrà el nou repte d’encapçalar el projecte del filial de ‘La Penya’, el CB Prat, després de l’èxit aconseguit per Carles Duran a l’anterior temporada. Amb la permanència com a objectiu fonamental, Julbe comptarà amb un vell conegut a la pista del Joan Busquets. Roberto Sánchez repetirà com a entrenador ajudant del primer equip del CB Prat. Confirmades els dos entrenadors dels ‘potablava’, caldrà esperar algunes possibles incorporacions per acabar de confeccionar l’equip, el qual –com ja és habitual- començarà la pretemporada la segona quinzena d’agost.

04 d'agost de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios