www.elllobregat.com

L’ocupació hotelera del Baix Llobregat es manté tot i les pluges

martes 05 de agosto de 2014, 18:46h

El mes de juliol tanca amb una disminució de l’ocupació hotelera del 0’78% al Baix Llobregat, que aguanta el tipus amb un 71%

El mal temps i la irregularitat meteorològica que ha marcat aquest mes de juliol de 2014 s’ha vist reflectit a les noves dades d’ocupació hotelera. Les pluges i el mal temps ha afectat, sobretot, a les comarques del litoral de la província de Barcelona en benefici de les províncies d’interior. Tot i això, segons l’Enquesta Flaix Juliol 2014 de la Diputació, el Baix Llobregat ha mantingut el tipus amb una meritòria xifra tancada al 71’75% d’ocupació hotelera al mes de juliol, el que suposa un lleuger descens del 0’78% respecte al mateix període de l’any passat.

Aquesta xifra es pràcticament la mitjana de la província barcelonina que tanca el mes amb un 71’30% d’ocupació, això sí, després d’un descens de quatre punts i mig. Tot el petit descens, el Baix Llobregat continua sent la tercera comarca de la província amb més ocupació.

Pel que fa la resta de comarques, les més afectades han estat el Maresme (-8’70 punts percentuals) i el Garraf (-5’95 pp). En positiu, les comarques d’interior tanquen en verd: són els casos d’Osona, amb un important ascens de quasi 10 punts percentuals, així com el Vallès Oriental (+7’54 pp) o l’Anoia (+4’20 pp).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios