www.elllobregat.com
Els Mossos d’Esquadra detenen a cinc persones per robar 375 kg de coure al Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra detenen a cinc persones per robar 375 kg de coure al Baix Llobregat

miércoles 06 de agosto de 2014, 12:28h

Les darreres actuacions del grup criminal, detinguts ‘in fraganti’ a una fàbrica química de la comarca, van afectar a la xarxa de comunicacions d’Esparreguera

Noves actuacions contra el robatori de coure. Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell han detingut a cinc persones pel presumpte robatori de coure a aquesta ciutat i a Esparreguera. L’augment considerable de robatoris de coure a la zona, fets que varen afectar a la xarxa de comunicació d’aquestes poblacions, va intensificar la vigilància i l’alerta dels cossos de seguretat. Resultat d’aquests dispositius, segons han fet públic avui els Mossos d’Esquadra, el passat 9 de juliol enxampaven ‘in fraganti’ als cinc detinguts quan intentaven un robatori amb força de coure en una fàbrica de productes químics de Martorell.

Els investigadors van poder relacionar  els cinc detinguts amb altres robatoris de cablejat telefònic de dies anteriors. A més, els agents van determinar que els detinguts havien venut 230 kg de coure del cablejat telefònic a un deixalleria de l’Hospitalet de Llobregat,  a banda de nombroses vendes de coure fetes en diversos llocs pel grup.

Aquest grup criminal especialitzat en el furt de coure, perfectament organitzat, es movia principalment en quatre vehicles que els permetia tenir una gran mobilitat i ser més eficients en la seva activitat delictiva. En total, els Mossos van recuperar fins a 375 kg de coure i, de fet, el grup detingut havia convertit la seva activitat en el seu ‘modus vivendi’.

Els detinguts, de nacionalitat romanesa i residents de l’Hospitalet de Llobregat i Martorell i que tenien diversos antecedents per robatoris amb força i furts,  van passar a disposició judicial el passat 27 de juliol i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

06 d'agost de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios