www.elllobregat.com
Detingut a Sant Boi per tràfic de drogues i per utilitzar un menor en la seva venta

Detingut a Sant Boi per tràfic de drogues i per utilitzar un menor en la seva venta

jueves 14 de agosto de 2014, 13:33h
Els Mossos van intervenir gairebé tres quilograms de haixix fraccionats en 51 peces, que al mercat negre haurien obtingut un valor aproximat de 4.500 euros i 33 grams de cocaïna preparats per ser venuts en 12 embolcalls, amb un valor aproximat de 1.900 euros

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Boi de Llobregat, van detenir el passat dijous 7 d’agost, un home, veí de Sant Boi de Llobregat, juntament amb un menor d’edat com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar després que la policia local de Sant Boi de Llobregat tingués constància d’una eventual venda de droga en un immoble de la localitat. Els esbrinaments realitzats per la Unitat Territorial d’Investigació van acreditar que es venien substàncies estupefaents amb regularitat en el domicili investigat.

Les indagacions policials van permetre identificar a un home que traficava amb haixix i cocaïna i que, en ocasions, feia servir a un noi menor d’edat per realitzar petites vendes a peu de carrer.

El passat 7 d’agost a les 06:00 hores es va dur a terme l’entrada i registre al domicili de la persona investigada i se li van intervenir gairebé tres quilograms de haixix fraccionats en 51 peces, que al mercat negre haurien obtingut un valor aproximat de 4.500 euros i 33 grams de cocaïna preparats per ser venuts en 12 embolcalls, amb un valor aproximat de 1.900 euros.

El jutge instructor del cas va decretar l’ingrés a presó del detingut major d’edat, en concret, de 40 anys i de nacionalitat marroquina, a qui ja li constaven 2 antecedents.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios