www.elllobregat.com
L’Esportiu Tibu-Ron Castelldefels perd la Supercopa de Catalunya d’handbol

L’Esportiu Tibu-Ron Castelldefels perd la Supercopa de Catalunya d’handbol

lunes 25 de agosto de 2014, 09:56h

El Granollers va superar clarament al conjunt de Dolores Martín (30-20), que es queda sense el tercer títol consecutiu

Sant Feliu de Llobregat tanca la festa de l’handbol català amb males notícies per a la representació del Baix. L’Esportiu Tibu-Ron Castelldefels no va poder aconseguir la tercera Supercopa de Catalunya consecutiva després de perdre 30-20 davant el Granollers. La final femenina, que es va disputar ahir al matí, va estar conduïda en tot moment per l’equip vallesà. Tot i que a la primera meitat les de Dolores Martín van saber aguantar la pressió granollerina (16-14), després del descans la superioritat de les noies de José Luís Villanuena acabaria decantant el partit. El Granollers va pujar una marxa al seu joc i va deixar sense opcions a un Esportiu que acabaria derrotat per un clar 30-20.

La portera Andrea de la Torre i la jugadora Sandra Pérez, ambdues del Granollers, van ser les escollides com a millors del partit.

Pel que fa la final masculina, sense sorpreses. El F.C Barcelona es va proclamar novament com a ‘supercampió’ de Catalunya amb un 37-22 al Granollers després d’una segona meitat clarament blaugrana.

25 d'agost de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios