www.elllobregat.com

Detingudes ‘in fraganti’ tres dones quan intentaven forçar la porta d’un domicili

martes 26 de agosto de 2014, 19:38h

Dues de les detingudes han ingressat a presó per presumptes delictes de robatori amb força en grau de temptativa a l’interior d’un domicili de Cornellà

Ja tenien antecedents per fets similars i, per tant, sabien el que feien. No es van fixar, però en la presència policial. Mossos d’Esquadra van detenir ‘in fraganti’ a tres dones quan intentaven robar a l’interior d’un domicili. Els fets van transcórrer a la ciutat de Cornellà, el passat 22 d’agost al vespre. Durant un patrullatge, precisament, de prevenció de robatoris amb força a domicilis i establiments d’aquesta ciutat, els agents van localitzar a tres dones que caminaven amb una actitud vigilant i que, de forma continuada, picaven als timbres de les cases fins que van aconseguir accedir a un edifici.

En accedir els agents a l’edifici, les van poder localitzar en un dels replans a dues de les noies intentant accedir a un pis amb el mètode de la ‘radiografia’, mentre que una tercera vigilava. Després d’aturar-les, identificar-les i escorcollar-les, les tres noies –d’entre 18 i 25 anys, de nacionalitat croata i veïnes de Castellò (València)- van ser detingudes per presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Les detingudes, que tenen antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar presó per a dues d’elles.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios