www.elllobregat.com
Oriol Junqueras s’apropa als joves empresaris de PIMEC

Oriol Junqueras s’apropa als joves empresaris de PIMEC

jueves 28 de agosto de 2014, 11:36h

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts i cap de l’oposició al Parlament participarà en una trobada-dinar amb la secció de Joves Empresaris de la patronal PIMEC, la representant catalana de la micro, petita i mitjana empresa

El debat per la possible consulta, el debat pel dret a decidir, el debat de les avantatges o els inconvenients d’una Catalunya Independent... Cap col·lectiu pot fugir, ara mateix, del debat sobiranista engegat a Catalunya. Tampoc, ni molt menys, un dels actors més importants de la societat: els empresaris. PIMEC Joves Empresaris organitzarà el pròxim dijous 4 de setembre una trobada amb Oriol Junqueras, actualment, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, cap de l’oposició al Parlament i president d’Esquerra Republicana de Catalunya per poder fer-li tot tipus de preguntes, però on, òbviament, la consulta en serà protagonista.

En aquest sentit, la patronal catalana de la micro, petita i mitjana empresa ja es va mostrar a favor del dret a decidir; és a dir, a favor que els ciutadans de Catalunya puguin votar lliurament el seu futur. Això sí, la patronal no ha volgut fer cap posicionament polític ja que representen a tot un ventall d’empreses de tipologies i sectors diferents.

Durant la trobada, els directius o empresaris assistents dinaran amb Junqueras per parlar i debatre totes aquestes qüestions. La trobada es produeix en el marc d’una sèrie de trobades amb personalitats de referència en l’àmbit socioeconòmic que PIMEC Joves Empresaris està organitzant amb l’objectiu de compartir experiències personals i professionals i recollir noves idees i recomanacions.

27 d'agost de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios