www.elllobregat.com
Imatge d'arxiu del darrer 'Fòrum Empresarial del Llobregat' d'AEBALL amb el conselle de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.
Imatge d'arxiu del darrer 'Fòrum Empresarial del Llobregat' d'AEBALL amb el conselle de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

La patronal AEBALL ja coneix els nous convidats del Fòrum Empresarial del Llobregat

viernes 29 de agosto de 2014, 17:38h

Antoni Poveda i Pilar Diaz, alcaldes de Sant Joan Despí i Esplugues, respectivament, a més de Sixte Cambra, president del Port de Barcelona seran els protagonistes de les pròximes trobades que s’enceten a partir del 17 de setembre

La patronal comarcal Asociación Empresarial de L’Hospitalet y Baix Llobregat (AEBALL) ha donat a conèixer avui l’agenda del conegut ‘Fem Llobregat’, el Fòrum Empresarial de la comarca, que tornarà –després del període estival- amb Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí i vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Serà el pròxim 17 de setembre quan Poveda analitzarà en desdejuni amb empresaris i directius la història empresarial de la ciutat, però també el present i futur estratègic. En aquest sentit, donarà a conèixer les línies estratègiques de l’AMB.

Pel que fa la resta, el mes d’octubre serà el torn del president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, mentre que l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Diaz, serà la protagonista del ‘Fem Llobregat’ de novembre.

Abans, però, coincidint amb el sisè aniversari del Fòrum, el dilluns 29 de setembre es presentarà el llibre ‘L’Hospitalet i el Baix Llobregat: una història empresarial’; una publicació que posa en valor la tasca de les empreses d’aquesta comarca.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios