www.elllobregat.com
Cornellà es posa a punt per les Festes de La Gavarra

Cornellà es posa a punt per les Festes de La Gavarra

miércoles 03 de septiembre de 2014, 10:47h
L’actual alcalde Antoni Balmón donarà, el 19 de setembre, el tret de sortida d’aquesta festa de barri amb el suport de l’ex alcalde i ex president de la Generalitat José Montilla, que exposarà la conferència ‘La transformación del Cornellà de los años 90’

L’alcalde de la ciutat, Antoni Balmón, donarà el tret de sortida a la festa amb un acte de presentació (divendres 19 a les 19:30 hores) que comptarà amb la presència de l’ex alcalde de Cornellà i ex president de la Generalitat, José Montilla. El cordovès oferirà la conferència ‘La Transformación del Cornellà de los años 90’ a la sala Mª Rosa Casanovas del Centre Cultural Joan N. García-Nieto. Aquest mateix dia es podrà gaudir de la setena Nit Infernal de Foc de la Gavarra-Lindavista, organitzada per Foment de Cultura Popular de Cornellà; i, a partir de les 22 hores de la nit, del Festival de Flamenco i de Copla, amb les actuacions de Mayka Romero, José Ferrón, Paco Garfia, entre d’altres artistes.

La jornada de dissabte estarà marcada per la sisena trobada d’intercanvi de col•leccionisme, pels més aficionats a la col•lecció de punts de llibre, calendaris de butxaca, sobres de sucre, plaques de cava; i pel segon Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà. “Volem potenciar l’intercanvi de productes usats com a mitjà per a reduir els residus, afavorir la reutilització i reflexionar sobre el consum responsable, creant un espai cívic i de convivència”, expliquen des de la Coordinadora d’Entitats del Barri de La Gavarra-Lindavista.

La traca final de festa, dissabte a les 18 hores, a la plaça Europa, posarà la cloenda a les festes del barri, però amb un acte pendent: la presentació del llibre de narrativa poliíaca ‘Cuaderno Negro: complot contra Franco’, de l’escriptor Ezequiel J. Teodoro, i que tindrà lloc dilluns a les 19:30 hores a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central de Cornellà.

03 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios