www.elllobregat.com

La UE Cornellà es classifica als penalts per a la següent fase de la Copa del Rei

jueves 04 de septiembre de 2014, 17:56h

L’equip de Jordi Roger fa més gran aquesta etapa del club guanyant al Jaén als penalts, després d’empatar a zero als 90 minuts reglamentaris

Res hagués estat el mateix si els primers minuts Arnau Tobella no treu sota pals una pilota que acabava en gol. Però sense patiment, tampoc hi ha goig. La Unió Esportiva Cornellà va ampliar ahir, si encara és possible, la seva etapa històrica que estan vivint amb Jordi Roger a la banqueta. Després de quedar campions de Tercera i ascendir a Segona B, els verds es van classificar per la següent fase de la Copa del Rei eliminant el Jaén als penalts.

Els 90 minuts reglamentaris van acabar amb empat a zero, després de dues meitats totalment diferenciades on el club andalús va dominar als primers 45 minuts, mentre que el Cornellà es va fer poc a poc amb el partit després del descans. De fet, tampoc res hagués estat el mateix si Óscar Muñoz hagués rematat la bona centrada de Boniquet només als tres minuts de joc de la segona part.

Al final, empat a zero i record heroic per Íñigo, que va aturar els llançaments de José Cruz i Pedrito per mantenir al Cornellà viu a la Copa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios