www.elllobregat.com

Esparreguera inaugura oficialment la nova Biblioteca Municipal L’Ateneu

jueves 04 de septiembre de 2014, 18:10h
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, l'alcalde d'Esparreguera, Joan-Paül Udina, i el director general d'Arxius, Biblioteques i Patrimoni de la Generalitat, Joan Pluma, inauguraran oficialment la nova biblioteca d'Esparreguera, que ja va entrar en funcionament el passat mes de febrer en aquesta nova seu, i que suposa el trasllat de l'antiga Biblioteca Beat Domènec Castellet, que havia donat servei durant 75 anys. Serà demà divendres, a partir de les 19 hores de la tarda.

L'equipament, situat a l'espai de l'antic teatre de l'Ateneu, ofereix un fons inicial de 32.750 documents, entre els quals hi ha 27.300 llibres i 5.450 documents audiovisuals. També té 105 subscripcions a diaris i revistes. La biblioteca està oberta al públic 35 hores i mitja setmanals.

La biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que està integrada per 219 biblioteques i 9 bibliobusos. Aquests equipaments treballen de forma coordinada i amb uns mateixos estàndards de qualitat per tal de facilitar l'accés a la cultura, el lleure i la informació als ciutadans de la demarcació de Barcelona.

Juntament amb la biblioteca, també s'inaugurarà la plaça d'Antoni Nin i Escudé, on s'ubica l'equipament. El grup Tigretones amenitzarà la jornada.

04 de setembre de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios