www.elllobregat.com
L’avinguda d’accés a la Ciutat Esportiva del Barça es dirà Onze de Setembre

L’avinguda d’accés a la Ciutat Esportiva del Barça es dirà Onze de Setembre

lunes 08 de septiembre de 2014, 19:30h
Sant Joan Despí inaugura l’avinguda en celebració de la Diada i del Tricentenari
Serà un dels actes principals de la Diada Nacional de Catalunya. A partir d’aquest dijous, la principal avinguda d’accés a la Ciutat Esportiva del F.C Barcelona, a Sant Joan Despí, es coneixerà com l’Avinguda d’Onze de Setembre en commemoració de la festivitat catalana i del Tricentenari. L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el vicepresident tercer de l’Àrea Institucional i Internacional del FC Barcelona, Carles Vilarubí, faran la descoberta de la placa amb el nou nom a les 12.30 hores. Segons fonts municipals, amb aquest acte la ciutat es vol sumar a la commemoració del Tricentenari dels fets de 1714 ja que a la placa es recordarà aquesta efemèride.

D’aquesta manera s’acompleix amb un acord del Ple de Sant Joan Despí que al juliol va aprovar, per unanimitat, anomenar aquesta via com avinguda Onze de Setembre. La necessitat de posar nom a aquest carrer –encara no estava inclòs al nomenclàtor– en un sector on s’estan construint nous habitatges, s’ha convertit alhora en una manera de recordar aquest fet històric, i de sumar-se a la celebració del Tricentenari. Durant l’acte l’Escola de Música Enric Granados i la Societat Cor de Flora interpretaran El cant de la senyera i Els Segadors. En acabar hi haurà una ballada de gegants amb la Colla de Geganters de Sant Joan Despí.

A més, Sant Joan Despí organitzarà la XXX Paella de la Gent Gran, una ballada de sardanes al vespre i una marxa de torxes a les 22:30 de la nit.

08 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios