www.elllobregat.com
Sant Esteve Sesrovires veu insuficient el tercer mòdul prefabricat que Ensenyament ha col•locat a l’Institut Montserrat Colomer

Sant Esteve Sesrovires veu insuficient el tercer mòdul prefabricat que Ensenyament ha col•locat a l’Institut Montserrat Colomer

lunes 08 de septiembre de 2014, 20:00h
L’any 2008 es va aprovar un projecte d’ampliació del centre educatiu que encara continua sense data
El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha instal•lat, aquest estiu, un nou barracó al pati de l’Institut Montserrat Colomer per acollir un nou grup de primer d’ESO a partir d’aquest mateix curs. D’aquesta manera, el centre educatiu obre una nova línia a secundària que es repetirà als pròxims anys i que compartirà, òbviament, els mateixos espais comuns que la resta.

El regidor d’educació de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, Jordi Borrell, considera insuficient aquesta mesura: “La instal•lació d’un tercer mòdul no és la solució per al problema de creixement que pateix el centre. L’ampliació és imprescindible”, ha demanat Borrell a la Generalitat. I és que, segons Borrell, el Departament d’Ensenyament s’ha compromès a fer l’ampliació, tot i que encara no es coneix quan es materialitzarà. El projecte es va aprovar a l’any 2008 i, de fet, a l’any següent es va publicar l’acord per a la seva execució, dotada amb 1.662.425 euros.

Actualment, el centre ofereix 3 línies d’ESO però, a partir del curs vinent, com dèiem, requerirà de l’obertura d’una nova línia a primer, situació que es repetirà en els propers anys a cada curs. Així, l’evolució del padró determina que aquest creixement demogràfic afectarà els propers cursos la qual cosa impedirà oferir espais adequats per donar cobertura a la demanda de matrícula.

A partir d’aquest curs, en tindrà un mòdul prefabricat més; sembla, però, que serà del tot insuficient a l’espera de la definitiva ampliació del centre. Un Institut que va ser inaugurat a l’any 2006, però que des del 2007 viu amb barracons al seu pati.

08 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios