www.elllobregat.com

Santa Coloma de Cervelló estrena un nou ambulatori

martes 09 de septiembre de 2014, 11:15h
El CAP començarà la seva activitat demà 10 de setembre i donarà servei a quasi 8.000 habitants
L’Institut Català de la Salut (ICS) tindrà, a partir de demà, un nou Centre d’Atenció Primària (CAP). Santa Coloma de Cervelló estrena un nou ambulatori al carrer Joan XXIII núm. 24 que donarà servei a 7.831 habitants del municipi.

El nou centre ha estat construït en un terreny cedit per l’Ajuntament i ha comptat amb una inversió global de prop d’1,4 milions d’euros. El CAP ocupa una superfície de més de 900 metres quadrats i disposa de vuit sales de consultes, dues sales polivalents, una aula d’educació sanitària i l’àrea d’atenció a l’usuari. Per conèixer les instal•lacions, s’ha organitzat una jornada de portes obertes que permetrà veure tot el centre el dissabte 13 de setembre de 10 a 14 hores.

El nou centre prestarà els serveis habituals d’atenció primària com els serveis de medicina familiar, pediatria, infermeria, atenció domiciliària, atenció a la salut sexual i reproductiva i atenció al ciutadà. El CAP pertany a l’Àrea Bàsica de Salut Molí Nou i tindrà un horari de 8 a 20 hores.

09 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios