www.elllobregat.com

Viladecans estrena el viaducte de Ca n’Alemany i obre, definitivament, la sortida anul•lada de la ciutat a la C-32

martes 09 de septiembre de 2014, 13:18h
Les obres posen punt i final a la primera fase de tota la urbanització de Ca n’Alemany que, segons ha avançat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, serà un sector d’activitat econòmica clau d’aquí a dos anys
Després de 13 mesos d’obres, tal i com estava previst, Viladecans ha obert avui el nou viaducte de la ciutat que dona l’accés definitiu des de la C-32 al municipi de la comarca. El pont de 180 metres de llargada i 18 d’amplada comporta una de les principals millores pel que la mobilitat en aquesta zona sud del Baix de Llobregat, ja que, durant aquest més d’un any, Viladecans va tenir tallada la sortida a l’autopista. L’obertura del viaducte representa el final de la primera fase d’urbanització de Ca n’Alemany, realitzada amb una inversió de 11’3 milions d’euros.

Encara queda, però, molt per fer. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha parlat de dos anys per tenir totalment adequat el que serà, segons ell, un sector econòmic de referència. “Es confirma que estem absolutament compromesos amb la dinamització d’aquesta zona que podrà crear entre 4.000 i 5.000 llocs de treball”, deia Vila durant l’acte celebrat aquest matí a l’encara esplanada de Ca n’Alemany. L’espai ocupa una superfície de 55 hectàrees -enquadrada entre la C-32 i la línia de ferrocarril- que aplegarà el gran outlet promogut per l’empresa Neinver, l’empresa Desigual, però també 14 parcel•les en comercialització per a activitats econòmiques de tot tipus.

La següent fase de les obres es començaran al mes d’octubre i s’acabaran, com dèiem, al 2017. De moment, ja han participat fins a 85 empreses en aquesta primera fase d’urbanització del sector.

09 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios