www.elllobregat.com

Sant Joan Despí inicia la temporada d’espectacles amb descomptes de 2x1

lunes 15 de septiembre de 2014, 17:39h
Els concerts de Marina Bbface & The Beatroots i Mishima gaudiran d’aquesta promoció
El Casal de Joves El Bulevard de Sant Joan Despí obre el pròxim dia 19 de setembre la temporada d’espectacles de la ciutat amb Marina Bbface & The Beatroots i ho fa amb descomptes de 2x1. Per tant, amb la compra d’una entrada per aquest concert com pel següent, el dels Mishima (26 de setembre al Teatre Mercè Rodoreda), et regalen una entrada de franc. Segons l’Ajuntament, es vol incentivar l’afluència d’espectadors en aquesta nova temporada.

A més, una de les novetats de la temporada és la inclusió d’alguns espectacles en la campanya Escena 25 per promoure l’assistència de joves de de 18 a 25 anys. Els joves que vulguin participar s’han d’inscriure en el web www.escena25.cat, escollir les obres incloses en la promoció i d’aquesta manera podran bescanviar fins a 25 euros per una entrada o 12,50 per dues.

Marina Bbface & The Beatroots presentaran el seu primer disc, Time to Begin. La veu de Marina, exsolista de les The Pepper Pots, és l’ànima d’aquesta formació que suma el funk, el soul i el rock. L’espectacle inclou un sopar previ al concert. L’altre concert que inclou la promoció serà els de Mishima (26 de setembre, Teatre Mercè Rodoreda), una de les bandes catalanes de pop més consolidades de l’actual panorama musical. El grup barceloní presentarà a Sant Joan Despí el seu darrer treball L’ànsia que cura.

L’obra de teatre Losers, amb Jordi Díaz i Alba Florejacs, el concert de Rozalén, l’obra Per un sí o per un no, amb Lluís Soler i Marcel Barceló, són algunes altres de les interessants propostes d’aquesta temporada.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios