www.elllobregat.com

Festival Altaveu per a tothom!

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 17 de septiembre de 2014, 02:28h
A CIU Sant Boi hem aconseguit que el Festival Altaveu torni a la plaça de l’Ajuntament, espai on mai s’hauria d’haver deixat de fer.
Creiem que tots joves i grans de Sant Boi, han de tenir les mateixes oportunitats alhora de poder gaudir de la cultura i que aquesta no ha de ser exclusiva per alguns. Va ser a l’inici d’aquest mandat del govern municipal (2011) quan es va aplicar el canvi de format i les actuacions van passar a ser de pagament a les pistes d’estiu de l’Ateneu Santboià (Manel, Amics de les Arts, Txarango), anul·lant tot concert gratuït a la plaça de l ‘Ajuntament. Molts santboians que havien gaudit de l’Altaveu durant 23 anys gratuïtament van perdre una oferta cultural gratuïta. Va ser llavors que CiU Sant Boi va demanar un Altaveu per a tothom i amb tu ho vam aconseguir.

Cal dir, que hem aconseguit que s’incrementin les places d’aparcaments al barri de Marianao, en concret al carrer Pablo Picaso, tot i que continua sent insuficient. Per desgràcia dels veïns del carrer Montmany hem de informar que hi ha una rebaixa d’una línia d’aparcament. Des de fa anys el barri de Marianao, Centre i Moli Vell són un dels punts de la ciutat amb més problemes d’aparcament, l’anul·lació d’una línia d’aparcament només fa que incrementar un problema real i crònic.

També des de CiU portem més de tres anys proposant de cercar un nou format del Viure Sant Boi més rentable i econòmic. Actualment aquest rotatiu suposa una despesa desproporcionada pels ciutadans de la vila, la nostra postura ha estat des de sempre la de fer d’aquesta una eina més propera al ciutadà, amb més veu per les entitats i associacions de Sant Boi i més sostenible per tots nosaltres. Estem satisfets que l’Ajuntament ara faci un nou Viure Sant Boi, perque d’aquest canvi tu hi tens molt a dir i perquè esperem que s’adeqüi als temps actuals.

T’animem a que ens facis arribar qualsevol suggeriment, queixa o comentari a [email protected] i comencem a construir plegats un Sant Boi per a tothom. Moltes gràcies.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(2)

+
0 comentarios