www.elllobregat.com

Expectants davant la proximitat del canvi

miércoles 17 de septiembre de 2014, 02:55h
Castelldefels, la meva ciutat, és una població plena de vitalitat tot l’any, però a l’estiu bull.
A més de ser una ciutat turística que durant aquests mesos rep visitants que volen gaudir de la nostra platja i de la nostra gastronomia, en aquesta época de l’any se celebren moltes festes que, a més d’atraure la presència de gent de fora, posa de manifest el dinamisme de la gent de dins, els que hi vivim, els que ens estimem la nostra ciutat.

I tots aquells que estimem Castelldefels estem expectants davant dels mesos intensos que tenim per endavant. En l’horitzó hi ha una cita en què la ciutat es jugarà el seu futur. M’estic referint a les eleccions municipals, que se celebraran al maig de 2015. Serà el moment en què tindrem l’oportunitat de canviar el rumb que ha pres Castelldefels en aquests últims anys.

Si mirem pel retrovisor, veurem que en Castelldefels ha anat a menys des que el govern municipal va anar a parar a mans del PP. L’Ajuntament ha estat paralitzat, malgrat la bona feina dels tècnics municipals, que han fet possible que moltes coses del dia a dia rutllin.

El timó polític és una altra cosa. L’alcalde ha estat incapaç de portar endavant cap projecte i ha incomplert sistemàticament el programa electoral amb què es va presentar a les passades eleccions. No hi ha una idea de com ha d’encarar el futur la ciutat ni cap idea per apaivagar els efectes de la crisi en el present. Va a la deriva i tan sols emet senyals de fum.

I estic segur que ara que queden pocs mesos per a les eleccions, les senyals de fum del PP a Castelldefels es faran més denses. Prometran tot allò que no han fet en aquests tres últims anys. Tot allò i molt més. Culparan als altres –als partits de l’oposició, a les entitats- de haver posat pals a les rodes del govern municipal, quan l’únic responsable serà l’alcalde, un governant incapaç de dialogar amb la ciutadania i el teixit associatiu, més preocupat per la seva carrera política que per millorar el benestar dels castelldefelencs.

Però estic segur que la ciutadania no es deixarà enganyar. Per això estem expectants. Tenim memòria i a les eleccions municipals de 2015 la utilitzarem democràticament per provocar el canvi que Castelldefels necessita.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(2)

+
0 comentarios