www.elllobregat.com
Nova collita dels cossos de seguretat de la comarca

Nova collita dels cossos de seguretat de la comarca

jueves 18 de septiembre de 2014, 13:16h

L’Hort Solidari de la Regió Policial Metropolitana Sud entrega la collita de l’estiu a l’Associació Educativa Quitxalles de L’Hospitalet

Tercera collita d’estiu d’aquest Hort Solidari gestionat, des de l’any 2012, per la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Boi, Bombers i Unió de Pagesos. Tomàquets, pebrots, carbasses i mongeta tendra, els cossos de seguretat han fet entrega, al llarg del mes d’agost, dels aliments recol·lectats a una nova entitat benèfica, en aquest cas, l’Associació Educativa Nou Quitxalles de L’Hospitalet de Llobregat. L’objectiu, col·laborar en els menús de les colònies d’estiu que els nens i nenes han menjat durant el mes a Planoles. D’aquesta manera, a més, s’ha ajudat a les famílies més necessitades, afectades per la crisi.

Nou Quitxades és suma, així, a les anteriors entitats beneficiades –Càritas i Aliments Solidaris- d’aquesta iniciativa on tant agents de Mossos d’Esquadra, Policies Locals i Bombers aprofiten el seu temps lliure per conrear els productes del camp.

L’entitat, sense ànim de lucre, està siutada als barris de Bellvitge i el Polígon Gornal de L’Hospitalet i desenvolupa una gran tasca solidària amb nens i joves, però també amb adults.

18 de setembre de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios