www.elllobregat.com
Nou pimes de la comarca participaran al programa ‘Accelera el creixement’

Nou pimes de la comarca participaran al programa ‘Accelera el creixement’

jueves 18 de septiembre de 2014, 17:35h
Les empreses escollides per aquesta tercera edició comencen ara un procés de vuit meses en què rebran assessorament personalitzat en termes de competitivitat, innovació o finançament, entre d’altres temàtiques

Després de l’èxit de les dues primeres edicions del programa ‘Accelera el creixement’, organitzat per la patronal catalana PIMEC i la Diputació de Barcelona, aquesta iniciativa torna amb l’objectiu de donar una empenta i assessorar a les diferents empreses partícips. Enguany, nou pimes de la comarca han estat escollides per estar dins del grup de cinquanta empreses que gaudiran del programa sencer. De fet, el Baix Llobregat és la comarca que més companyies aporta, amb un 18 % del total, només per darrere del Vallès Occidental.

Les 50 companyies –la meitat de les quals són petites i mitjanes empreses i en un 70% del sector industrial- comencen ara un procés de vuit mesos en què rebran assessorament personalitzat en elements cabdals com finançament, innovació, estratègia empresarial, internacionalització, estructura directiva o comercialització i màrqueting; tot per millorar la competitivitat de les empreses, objectiu fonamental del programa.

Acabada la primera fase de selecció, s’inicia la segona part del programa que integra 21 hores de formació (amb dues sessions col•lectives, tres sessions individuals i la sessió de contrast amb el comitè d’experts) i finalitzarà amb un pla de creixement definit i operatiu per a cada empresa.

Després d’aquesta segona fase, es continuarà amb la següent, la de suport a l’acció (amb 39 hores en total entre les màster classes, les bones pràctiques i les 20h individuals amb experts per anar executant les accions identificades prèviament al pla de creixement.

18 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios