www.elllobregat.com

El Prat acull la primera Diada del Treball Digne

viernes 19 de septiembre de 2014, 19:57h
La ciutat del Prat de Llobregat, enclavament sindical i obrer per antonomàsia a la comarca, acollirà demà la primera Diada del Treball Digne organitzada per Comissions Obreres.
Segons el sindicat, té l’objectiu de crear un espai de trobada per a la gent de CCOO de Catalunya com a element de cohesió de l’organització a l’inici del curs sindical. El Treball Digne s’estrenarà, doncs, a la ciutat pratenca, però les posteriors edicions s’organitzaran de manera rotativa per les altres Unions Intercomarcals de CCOO a la província de Barcelona.

L'acte, obert a afiliats i afiliades de CCOO de tota Catalunya, tindrà una forta càrrega reivindicativa i caràcter de festa intergeneracional en format d’àpat popular (paellada) a l’aire lliure. Abans, però, s’haurà fet una sortida en bicicleta des del Pont del Diable de Martorell recorrent els camins de la ribera del Llobregat fins arribar al Parc Nou (El Prat). Ja en aquesta explanada, s’organitzaran tallers infantils, així com un torneig de futbol emmarcat en aquesta jornada lúdica del sindicat.

L’acte conclourà amb un reconeixement a la fidelitat afiliativa i un lliurament de primers carnets a càrrec de Toni Mora i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO a Catalunya.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios