www.elllobregat.com

Martorell s’adhereix al programa Reempresa

martes 23 de septiembre de 2014, 18:39h
El nou servei oferirà assessorament tant a l’empresariat que vol vendre la seva empresa com als emprenedors disposats a donar-li continuïtat
Martorell defensa l’emprenedoria però amb una diferent proposta que avui ha començat a funcionar: el Centre Reempresa. L'objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació a la ciutat.

El programa Reempresa, promogut per la patronal Cecot, és un nou model d'emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d'una companyia ja existent.

Fa un any, la Diputació de Barcelona i Cecot van signar un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compravenda d'empreses. Doncs bé, aquest migdia s'ha oficialitzat a la ciutat de Martorell la implantació del servei amb la signatura del conveni de col•laboració a la seu del consistori, que ha reunit el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve; el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; i el regidor de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Martorell, Lluís Amat.

La Diputació de Barcelona desenvoluparà el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l'Ajuntament de Martorell al Centre de Reempresa de Catalunya s'emmarca en l'eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios