www.elllobregat.com
L’Obra Social de ‘La Caixa’destina 23.700 euros a l’Associació ‘Centro Amigos’ de Sant Vicenç dels Horts

L’Obra Social de ‘La Caixa’destina 23.700 euros a l’Associació ‘Centro Amigos’ de Sant Vicenç dels Horts

jueves 25 de septiembre de 2014, 18:15h
L’entitat ha estat escollida a la convocatòria de ‘La Caixa’ del projecte Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, per la inclusió social de persones en situació de vulnerabilitat
L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit una ajuda per valor de 23.700 euros al projecte Centre Obert “Centro Amigos”, projecte destinat a reforçar la tasca educativa fora de l'horari escolar. Aquesta aportació correspon a la tercera convocatòria de 2014 del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any preveu destinar més de 16 milions d’euros a les set convocatòries en les quals es diversifica.

Amb aquest programa, ”la Caixa” renova el seu compromís social amb les entitats que treballen per oferir oportunitats als col•lectius vulnerables. L’objectiu del programa es afavorir oportunitats a tots els col·lectius en situació de vulnerabilitat social. Totes aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballen a favor d’aquests col•lectius en risc d’exclusió poden accedir a aquest programa.

El Centre Obert Centre Amics és un servei on es realitza una tasca educativa, fora de l'horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia l'estructuració i desenvolupament de la personalitat i la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i compensa les deficiències socioeducatives que pateixen els nois i noies als quals es dirigeix el projecte. Dóna resposta a les deficiències educatives, socials i familiars pautant seguiments personalitzats per a cada noi/a que s’acull.

Actua mitjançant accions integrals, preventives i d'intervenció, per millorar el seu desenvolupament personal, social i educatiu. El programa està destinat a nens, adolescents i joves de fins a 18 anys (encara que el procés educatiu es pot perllongar fins als 21 anys), prioritzant en aquells que es troben en una situació de risc.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios