www.elllobregat.com

Joaquim Chancho torna al Centre d’Art Tecla Sala

viernes 26 de septiembre de 2014, 16:00h
Més de 3.200 persones van visitar ja aquesta exposició que serà inaugurada amb un concert de música contemporània a càrrec de Frames Percussion

L’exposició “Joaquim Chancho. Dibuixa una línia i segueix-la” torna a obrir portes al Centre d’Art Tecla Sala el pròxim diumenge, 28 de setembre. L’èxit de la mostra, visitada per més de 3.200 persones durant els quatre mesos que va estar oberta, ha decidit els organitzadors a tornar a exhibir unes peces que Chancho va crear pensant expressament en l’espai expositiu del Tecla Sala.

La reobertura de la mostra es farà amb un concert de música contemporània a càrrec de la formació Frames Percussion, que interpretarà obres d’Steve Reich, Gerard López i Iannis Xénakis. El concert serà a les 12 hores, a la mateixa sala d’exposicions. Frames Percussion és un grup de percussió dedicat al repertori de nova creació. Fundat l’any 2013, és format per destacats percussionistes de l’escena musical del nostre país.

L’exposició està dividida en 17 àmbits expositius i recull l’obra sobre paper que l’artista va començar a preparar per a aquesta exposició l’any 2010. Línies paral•leles que divideixen la superfície horitzontalment o verticalment; figures geomètriques; colors verds, vermells, blaus i negres; petits cartrons de 16 x 12 centímetres que configuren un homenatge a Monet; dibuixos fets directament a la paret, i estampacions digitals sobre paper fotogràfic són alguns elements de l’univers de Joaquim Chancho que es poden veure en aquesta exposició.

Una dada indicativa de l’expectació generada per l’exposició és que el Servei Educatiu del Centre Cultural Tecla Sala ha tancat 75 visites col•lectives a la mostra. 67 grups corresponen a infants d’infantil i primària, que rebran les explicacions sobre les peces exposades i l’artista i que faran tallers al voltant de les seves obres; 2 grups de públic familiar i 6 grups de públic adult. Un d’aquests grups és format per mestres, professors i educadors amb visita i taller a l’exposició per donar a conèixer amb més profunditat el treball de Joaquim Chancho i compartir amb els professionals de l’educació estratègies i inquietuds envers l’educació artística.

Restarà oberta fins a l’11 de gener de 2015.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios