www.elllobregat.com

Sant Boi recorda les quatre víctimes de l’Estadi de Beisbol

martes 30 de septiembre de 2014, 12:36h
Les famílies d’Eric, Joel, Mario i Xavi -els quatre nens que van perdre la vida al túnel de batuda de l’Estadi- reben la distinció d’honor de Fills Predilectes de Sant Boi, a títol pòstum
Unanimitat al Ple celebrat el passat mes de juliol i que va decidir atorgar, a petició de les respectives famílies, aquest distintiu que aquest cap de setmana es va fer efectiu. L’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, va lliurar la distinció honorífica de Fills Predilectes de Sant Boi, a títol pòstum, a les famílies dels quatre nens morts a l’Estadi Municipal de Beisbol després d’un fort temporal de vent que va fer caure els murs d’un edifici annex a l’estadi. Segons l’acord, Eric Barrio, Joel Redondo, Mario Hernández i Xavier Romeu “formen part de la nostra societat inspirada en els valors que defineixen la nostra gran comunitat esportiva i la seva pèrdua serà recordada sempre”.

En un emotiu acte amb familiars, amics i gent de l’esport santboià a Can Massallera, el govern municipal va anunciar també la col•locació d’una placa commemorativa a l’Estadi de Beisbol en record de les quatre víctimes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios