www.elllobregat.com
Laura Orgué i Agustí Roc s’emporten la 5ª Cronoescalada Virtual de Vall de Núria

Laura Orgué i Agustí Roc s’emporten la 5ª Cronoescalada Virtual de Vall de Núria

martes 30 de septiembre de 2014, 13:13h
La singular prova, de 7 km i amb un desnivell positiu acumulat de 848 metres, es pot fer el dia que es triï i a l’hora que el participant vulgui
Poques excuses poden posar els corredors davant aquesta peculiar prova que gestiona el grup FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya). Es tracta de la Cronoescalada de la Vall de Núria, una prova virtual que s’ha pogut fer des del 17 de maig i fins el 27 de setembre i on els participants poden escollir el dia i l’hora per fer-la. Acabat el termini, Laura Orgué i Agustí Roc han estat els més ràpids de les seves respectives categories en fer els set quilòmetres que completen la 5ª final de la Cronoescalada Virtual del Cremallera de Núria.

Amb un temps de 50’34’’, la fondista olímpica i corredora catalana, Laura Orgué, va ser la dona més ràpida de la cursa amb una marca sensacional, baixant de la hora de temps, la única en aconseguir-ho. Martha Kazimierczak i Olga Fernández van ser la segona i la tercera classificada, respectivament. A la categoria masculina, Agustí Roc (ex campió d’Europa del Quilòmetre Vertical) va ser el campió amb un temps de 44’51’’, per davant de Joan Freix (47’03’’) i Pep Prat (49’33’’) en una classificació més ajustada.

55 esportistes van voler participar en aquesta prova que recorre un dels itineraris de muntanya més característiques de Catalunya i dels Pirineus per a la pràctica excursionista, seguint el Camí Vell de Queralbs en un entorn natural realment sensacional.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios