www.elllobregat.com

Més de 400 #instagramers s’apleguen a la @ValldeNuria

martes 30 de septiembre de 2014, 16:54h
A més de la trobada amb diverses activitats, els participants poden presentar fins el 3 d’octubre imatges de la Vall de Núria que entraran en un concurs
Una nit a l’Hotel Vall de Núria en règim d’allotjament i esmorzar, dos bitllets gratuïts de cremallera més dos fortets per les pistes d’esquí de Núria, dos bitllets gratuïts de cremallera més una entrada al parc lúdic de Vall de Núria, dos forfets de dia a l’estació d’esquí de la Molina o Vallter 2000, dos tiquets per al cremallera de Montserrat. Aquests són els premis que podran aconseguir els més de 400 instagramers que es van aplegar a la trobada que el grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va organitzar al voltant de la Vall de Núria.

Els participants encara tenen temps de presentar les seves imatges al perfil de la @ValldeNuria i @descobreixcatalunya (fins el dia 3 d’octubre) amb els ‘hastag’ #descobreixvalldenuria; #enamoratdevalldenuria i #descobreixcatalunya.

Els centenars d’usuaris d’aquesta xarxa social es van reunir a l’estació del cremallera de Queralbs a primera hora del matí, on se’ls entregava l’acreditació de la trobada, un braçalet per gaudir de les activitats, un tiquet del cremallera i una bossa informativa. Un cop a l’esplanada del santuari van poder fer tot tipus d’activitats, així com fer una visita guiada al preciós edifici de la Vall.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios