www.elllobregat.com
La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet troba una plantación de marihuana dins d'un local comercial
Ampliar

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet troba una plantación de marihuana dins d'un local comercial

Fotonotícia

martes 30 de septiembre de 2014, 18:22h
Les autoritats van trobar fins a 81 plantes de marihuana a l'interior del comerç que, a més, defraudava en l'adquisició del corrent elèctric
La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la nit un home per un delicte contra la salut pública, i en va imputar un altre per defraudar en l’adquisició del corrent elèctric.

La detenció va tenir lloc després que ahir a la tarda la Guàrdia Urbana es va presentar a un local comercial a l’avinguda d’Europa, 85, alertada pel veïnat, que havia sentit sorolls molestos i males olors que provenien d’aquest espai.

Agents de la Unitat de Suport i Informació van arribar-hi aproximadament a les 18.30 hores, van trobar la porta del soterrani del local comercial oberta i van veure que hi havia gran quantitat de testos amb plantes de marihuana, concretament vuitanta-un.

Els agents municipals van localitzar, a més, diversos estris que s’utilitzaven per a la producció i posterior comercialització de la droga, motiu pel qual va ser detingut un home de trenta-dos anys per un delicte contra la salut pública, i se’n va imputar un altre de cinquanta-quatre anys per defraudació de corrent elèctric.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios