www.elllobregat.com

L’Hospitalet aprova els nous pressupostos xifrats en 227’2 milions d’euros per al 2015

miércoles 01 de octubre de 2014, 12:25h
Els nous pressupostos compten amb quasi deu milions més d’euros, el que representa un increment de 4’23% respecte l’any anterior
L’Hospitalet ja té aprovats, de manera inicial, el pressupost municipal per a l’any 2015 que ascendeix fins els 227’2 milions d’euros, un 4’23% més que l’actual exercici del 2014 (218 milions). Entre les novetats, el govern municipal va aprovar la congelació de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), així com altres impostos com el de Vehicles de tracció mecànica (IVTM) o el d’Activitats Econòmiques (IAE) que, per tant, mantenen el tipus tributari.

D’altra banda, puja en un 2% de mitjana les taxes i els preus públics amb algunes excepcionalitats pels col•lectius més desfavorits: es mantenen congelats els preus públics dels serveis d’ajuda a domicili i menjador social; servei d’escoles bressol; del servei de podologia; entrades a actes culturals del Teatre Joventut i Auditori Barradas; els serveis funeraris i la taxa del cementiri.

Segons fonts municipals, el consistori garanteix el compliment dels objectius de solvència i estabilitat pressupostària. De fet, L’Hospitalet ha tancat els comptes del 2103 amb un romanent de tresoreria de 3 milions d’euros; manté una taxa d’endeutament del 64,70% —el màxim permès és el 75% dels ingressos corrents— i paga els seus proveïdors en un termini de 28,33 dies, quan el màxim és de 30 dies.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios