www.elllobregat.com

El nou Centre d’Hemodiàlisi Braun ja funciona a Martorell

miércoles 01 de octubre de 2014, 18:18h
El Centre d’Hemodiàlisi Braun, situat al passeig de Catalunya, s/n, de Martorell, comença l’activitat avui dimecres 1 d’octubre. El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha contractat els serveis d’aquest centre per tal d’apropar la prestació del tractament tant de l’hemodiàlisi com de l’hemodiafiltració en línia als pacients, amb recursos d’última generació.
El nou centre disposa d’unes instal·lacions àmplies, modernes i acollidores, orientades en tot moment a garantir una bona atenció als pacients, i de manera confortable. El Centre d’Hemodiàlisi Braun compta amb més de 1.000 m2 per a l’atenció assistencial, tres sales de diàlisi amb vint-i-cinc llocs de tractament, màquines actualitzades i, sobretot, un equip professional totalment orientat als ciutadans, amb professionals de nefrologia al capdavant.

Aquest equipament significa un guany en el confort i una important millora en l’accessibilitat i la qualitat dels serveis sanitaris, de manera que s’apropa l’atenció als casos de diàlisi a la ciutadania del Baix Llobregat Nord, que fins s’atenia a diversos centres de l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios