www.elllobregat.com

Ciutadans aplega a més de 300 persones a l’acte ‘Millor Units’ a L’Hospitalet

lunes 06 de octubre de 2014, 18:00h

El president i líder del partit, Albert Rivera, ha demanat novament a Mas que convoqui unes eleccions perquè “ha signat una prevaricació i ha trepitjat la línia de la legalitat democràtica”

Ciutadans ha donat avui la seva resposta a la fotografia unitària que els partits pro consulta es van fer el passat divendres després de diverses hores de reunió. El partit ha tornat a mostrar a l’acte ‘Millor Units’, organitzat a La Farga de L’Hospitalet’, la seva negativa al procés sobiranista amb el seu líder, Albert Rivera. El president de Ciutadans ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que convoqui eleccions anticipades perquè “ha signat una prevaricació i ha trepitjat la línia de la legalitat democràtica”. En aquest sentit, li ha proposat una segona opció: “impulsar una reforma constitucional perquè votin tots els espanyols”, ha dit Rivera davant dels 300 assistents que s’han aplegat a la ciutat hospitalenca.

D’altra banda, Rivera ha fet gala de l’altra argument que li està acompanyant en aquests darrers mesos: la corrupció al voltant del partit del govern. “Mas forma part d’un partit amb la seu embargada i amb corruptes confesos com Jordi Pujol”, ha exclamat el dirigent de C’s. “Catalunya necessita un govern amb les mans netes que treballi per refer els ponts entre els catalans i perquè sigui una terra plural i democràtica, i no la societat de bàndols que pretenen els separatistes”.

Rivera ha estat acompanyat a l’acte per l’empresari i membre del partit, Miguel Garcia, així com per la coordinadora de Ciutadans a L’Hospitalet, Carmen Esteban.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios