www.elllobregat.com

La Colònia Güell viatja en el temps a la Festa del Modernisme

jueves 09 de octubre de 2014, 13:15h
Santa Coloma de Cervellò celebra la 14ª edició d’aquesta Festa que recrea la vida quotidiana de la Colònia fa cent anys
El I Congrés Mundial sobre Gaudí, centrat enguany a la Cripta de la Colònia Gúell, laboratori gaudinià, conclourà demà dia 10 per deixar pas a una nova edició de la Festa del Modernisme. La casualitat ha volgut que aquestes dues cites coincideixin, així que, en només una setmana, la Colònia Güell passarà de l’àmbit acadèmic del Congrés a l’àmbit festiu i històric d’aquesta catorzena festa consecutiva del modernisme que ens permetrà viatjar en el temps.

Durant els dies 10, 11 i 12 d’octubre, la Festa del Modernisme a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló) recrearà la vida quotidiana de la societat a la colònia fa cent anys. En un context festiu, enmig d'actuacions teatrals i musicals, exposicions i altres propostes, els visitants podran conèixer la vida d’aleshores, així com l’àmplia oferta del món modernista, gràcies a la carpa que Turisme de la Diputació de Barcelona hi tindrà instal·lada.

En aquest sentit, Turisme de la Diputació de Barcelona també col·labora en l'organització, juntament amb l'escola de dibuix a l'aire lliure Drawing on Location, del 1r Concurs Sketcher. La iniciativa és una acció promocional inspirada en les trobades d'Instagramers que vol tenir incidència en les xarxes socials i que convoca, dissabte 11, els aficionats d'aquesta comunitat global d'artistes a inspirar-se en el Modernisme.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios