www.elllobregat.com
El litoral de la comarca aposta per un nou pol econòmic basat en les tecnologies aeroespacials
Ampliar

El litoral de la comarca aposta per un nou pol econòmic basat en les tecnologies aeroespacials

jueves 09 de octubre de 2014, 17:12h
Cinc ajuntaments i el Consell Comarcal del Baix Llobregat signen un conveni de col·laboració per a la gestió de la nova incubadora de projectes empresarials de l’Agència Espacial Europea, ubicada al campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya
És la primera incubadora d’empreses que la Agència Espacial Europea obre a tota Espanya, sent la vuitena de la xarxa europea de ‘Business Incubation Centre (BIC) després d’Holanda, Anglaterra, França, Alemanya, Bèlgica i Itàlia. Des de la primavera, el campus Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya acull aquest nou viver de projectes empresarials basats en la tecnologia aeroespacials. Doncs bé, avui, cinc ajuntaments del litoral de la comarca i el Consell Comarcal han signat un conveni de col•laboració per a la gestió d’aquest nou equipament empresarial més que important.

I és que no és un simple conglomerat d’empreses. El nou ESA BIC del Campus del Baix Llobregat, significa un nou pol d’activitat econòmica basat en aquest tipus de tecnologia. “Avui es constata una iniciativa que va més enllà dels municipis i passa per la suma de tots”, ha dit Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, per destacar la suma d’esforços dels diferents consistoris.

Tot i que, de moment, es desconeix les dades concretes de la seva activitat i el número d’empreses que hi ha, està cridat a ser un punt de partida d’aquest sector. L’activitat de l’ESA BIC es suma a les 90 empreses que, als vuit països, acullen cada any i que han significat la creació de 250 start-ups tecnològiques a Europa.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto