www.elllobregat.com
Els passatgers nacionals de l’Aeroport de Barcelona-El Prat creixen per segon mes consecutiu

Els passatgers nacionals de l’Aeroport de Barcelona-El Prat creixen per segon mes consecutiu

viernes 10 de octubre de 2014, 19:10h
La infraestructura tanca setembre amb 3'8 milions de passatgers
Era l’assignatura pendent de la infraestructura: atraure també als passatgers nacionals. Doncs bé, per segon mes consecutiu, l’Aeroport de Barcelona-El Prat millora les estadístiques en aquest aspecte amb una millora del 6’8% respecte al mes de setembre de 2013. És una de les dades destacables del darrer informe estadístic que deixa un increment total del 7’8% dels passatgers durant el mes de setembre. En total, 3’8 milions d’usuaris han passat pels passadissos de la infraestructura pratenca, que es sumen als 29.305.985 passatgers totals des de principis d’any.

Els passatgers de la Unió Europea segueixen sent els que més creixen amb un increment del 10,3%, mentre que la resta d’internacionals (fora de la Unió Europea) augmenten un 2,8%, subratllant el creixement del 15,4% dels passatgers en vols intercontinentals.

Per zones, destaca el creixement del 34,5% a Àsia gràcies a la nova ruta d'Air China a Pequín, seguit per l'augment del 29,6% en el mercat d'Amèrica del Nord a causa, principalment, del nou vol de US Airways a Charlotte i de la recuperació de la ruta a Montreal per part d'Air Canada. En l'àmbit de les operacions, durant el mes passat es van realitzar 27.122 moviments d'aterratge i enlairament, un 5% més que el 2013. En l'acumulat s'han registrat 220.381 vols, fet que suposa un augment del 3,2%.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios