www.elllobregat.com
L'exposició 'Escoles d'altres mons' arriba a El Papiol

L'exposició 'Escoles d'altres mons' arriba a El Papiol

viernes 17 de octubre de 2014, 17:23h
Les 50 fotografies de Kim Manresa, que recullen imatges d'escoles d'arreu del món, es poden visitar a partir d'avui a la Biblioteca Valentí Almirall del Papiol. L'Exposició és un projecte educatiu de sensibilització al voltant del dret a l'educació i les desigualtats socials.
La comunitat educativa del municipi ha participat en una sessió prèvia en la qual el comissari, Carlos Ernesto García, presenta les recomanacions didàctiques i ofereix pautes per treballar a les aules els objectius de l'exposició a partir de les realitats que hi ha al voltant de les fotografies.

L'exposició, que s'estarà al Papiol fins al 8 de novembre, ha estat inaugurada aquest matí. La regidora d'Educació, Marta Gimeno, que hi ha participat, ha destacat l'interès de l'Ajuntament a proporcionar aquest recurs a l'escola Pau Vila, així com a la ciutadania en general, pels seus valors educatius i artístics.

La Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments l'exposició Escoles d'Altres Mons des de l'any 2006. Més de 50 municipis ja han acollit aquesta mostra que ha rebut més de 35.000 visites. Per a aquest curs 2014 – 2015 està previst que arribi a 10 municipis més. De moment s'està exposant a Casserres i al Papiol, i les properes itineràncies aniran a Alella i Rellinars.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto