www.elllobregat.com

Pallejà inaugura el seu nou Mercat Municipal

martes 21 de octubre de 2014, 13:26h
L'antic Mercat ja ha estat enderrocat, el que representa el punt de partida d'un nou projecte que s'acabarà a l'abril del 2015
El proper dissabte 25 d’octubre se celebrarà l’acte oficial d’inauguració del nou Mercat Municipal de Pallejà, que va obrir les seves portes el dia 9 d’aquest mes. Durant tota la jornada s’han preparat un seguit d’activitats adreçades a un públic familiar: a partir de les 10 h hi haurà animació al carrer i els nens i nenes podran veure i gaudir dels animals d’una granja que s’instal·larà al mercat. També es comptarà amb la col•laboració d’entitats locals com el grup Ruachamba, els Dimonis, els Gegants i la Colla Castellera de Pallejà. L’acte oficial d’inauguració serà a les 12 h durant el qual es farà la descoberta d’una placa commemorativa i s’agrairà la seva col·laboració a les cinc persones que han protagonitzat la campanya d’obertura del nou mercat i que, des d’avui, ja poden veure la seva imatge a les banderoles que hi ha penjades en els principals carrers del municipi. A partir de les 12.30 h els assistents podran fer una visita a les instal•lacions del nou equipament i rebran com a record una bossa creada especialment per a l’ocasió.

Les obres d’aquesta primera fase, centrada en la part de l’edifici destinada als paradistes, s’han enllestit aquest mes d’octubre. Actualment el mercat disposa de 10 parades interiors, destinades a productes d’alimentació, i 8 d’exteriors. Respecte a la segona fase de les obres, aquesta mateixa setmana s’ha enderrocat l’antic mercat i ara es treballa en la zona de l’aparcament, que tindrà un total de 195 places, en la integració d’un supermercat i en la creació d’espais destinats a serveis municipals. Es preveu que el projecte estigui enllestit al mes d’abril de l’any 2015.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios