www.elllobregat.com
Els ‘Malabars de Foc’ cremen Sant Boi per la pobresa
Ampliar

Els ‘Malabars de Foc’ cremen Sant Boi per la pobresa

martes 21 de octubre de 2014, 21:33h
La tercera edició del ‘Cremem Sant Boi’ dóna enguany un pas més per deixar de ser només un espectacle de foc. La solidaritat serà la protagonista en aquesta trobada de malabaristes i percussionistes que es celebra el 25 d’octubre, organitzat pel grup de Malabars de Foc de Sant Boi.
Durant tot el dia, una parada recaptarà aliments a la Plaça Catalunya de la ciutat que seran donats a una entitat del tercer sector encara per concretar. Al matí, com aperitiu de la festa, tallers de malabars i tot tipus d’activitats s’organitzaran per la participació gratuïta de tot tipus de públic. Per la tarda, una dotzena de colles de malabars i percussió d’arreu de Catalunya (Cia G&G de Castelldefels, Flamats de Sant Antoni de Barcelona, Malabars dels Diables de Terrassa, Timbalers de Vacarisses entre d’altres) faran un recorregut ‘solidari’ des de la plaça fins a l’Ajuntament. “Volem que aquesta sigui la més gran i, sobretot, que la gent participi en aquesta vessant solidària del Cremem Sant Boi”, comenta el responsable del grup de Malabars de Sant Boi, Marc Ballestero.

Així, la festa suma aquest esperit reivindicatiu, d’una banda, per la situació de pobresa i de fam de moltes famílies afectades per la crisi, i d’altra, una qüestió que sembla oblidada com les noves normatives de la Unió Europea que regulen les festes de foc.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios