www.elllobregat.com

Posar fil a l’agulla!

Por Jordi Garcia Mas
martes 21 de octubre de 2014, 22:28h
Quan se’m va plantejar adquirir la responsabilitat de ser cap de llista, un mar de dubtes i de pors van recórrer el meu cos. No hem d’oblidar el context actual no només de crisis econòmica sinó també de valors, hem de tenir present el mal que ens han fet tots els polítics corruptes que han alimentat el desprestigi d’aquells que si que fem política pel i amb el poble.
Tots aquests factors van influir i posar en dubte la meva decisió però per sort la balança es va decantar a favor de tots els companys i companyes que em van animar i que no han deixat mai de creure en mi. Vaig mirar enrere i vaig fer autocrítica de tot el que hem aconseguit aquest equip fins a dia d’avui: La il·luminació a la rambla Rafael Casanova, la rebaixa de les Taxes de les terrasses als bars, promoure la contractació de persones aturades del poble, posar a un preu just els Pisos de Protecció oficial i moltíssimes coses més.

Però encara hi ha molt a fer. Hem de començar a posar sobre la taula aspectes com: la neteja dels carrers, menys impostos, apostar pel comerç de proximitat, reactivar la promoció econòmica i canvi d’actitud davant l’abandonament de jardins, parcs, edificis històrics, la rambla, carrers del centre, carrers de Marianao, carrers de Vinyets i carrers de Cooperativa... durant aquest últims anys. Per mi la solució és ben senzilla: escoltar, treballar plegats i construir! Manifesto la nostra disposició a arribar a totes les entitats, racons, reunir-me amb diversos col·lectius de persones amb la voluntat de treballar en una millora per Sant Boi i els seus ciutadans. Perquè tenim un objectiu comú, una finalitat senzilla i natural: Fer de Sant Boi una ciutat potent, solidaria i sostenible.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios