www.elllobregat.com
El Prat obre el major complex de pàdel de tota Catalunya

El Prat obre el major complex de pàdel de tota Catalunya

martes 21 de octubre de 2014, 22:30h
La ciutat inaugura amb el Campionat Absolut de Catalunya les instal·lacions més importants de pàdel a nivell català, just al marge del riu Llobregat

El nou centre esportiu Pàdel Barcelona - El Prat ha obert les portes aquest 18 d’octubre per acollir una de les cites importants del calendari: el Campionat de Catalunya de Pàdel. Aquest projecte ubicat a la vora del Llobregat, al Parc del Riu entre la Ronda de Llevant i el propi riu passa, així, a ser la major instal·lació de pàdel de tota Catalunya.

El complex cobreix 9.000 metres quadrats que donen lloc a 14 pistes, quatre de les quals estan cobertes. A més, també hi tenen cabuda dos edificis, un primer que serveix per acollir el servei d’atenció al públic, el gimnàs i els vestuaris; i un segon, que està obert a tothom, que allotja un bar restaurant. A més, es té previst la creació d’una escola de pàdel per tots nivells i totes les edats.

D’aquesta manera, El Prat suma, doncs, un nou equipament esportiu a la xarxa que ja disposa. De fet, tots aquells pratencs que estiguin abonats als complexos esportius municipals disposaran d’un descompte. De tota manera, per fomentar aquesta especialitat, està previst que els preus siguin assequibles per tal que tothom que vulgui fer ús dels equipaments ho pugui fer sense problemes. En concret, 49 euros al mes, més un euro per reserva per evitar l’absentisme. “El Pàdel ja no és un esport elitista, com m’he trobat que pensa molta gent. És cada cop més popular”, comenta el director de Pàdel Barcelona - El Prat, Eduard Bainad, Campió de Catalunya diversos anys. L’Ajuntament ha deixat el projecte en mans de Go Play Padel, una societat limitada a qui ha concessionat el terreny durant 29 anys. La inversió privada d’aquesta empresa arriba fins a 1,5 milions d’euros, que doten al complex amb l’última tecnologia. “Ens vam enamorar d’aquest espai pel seu entorn i per les seves possibilitats”, reconeix Bainad pel Llobregat.

Amb aquest nou equipament, s’amplia l’ús que la ciutat fa del marge del riu Llobregat, després de la seva remodelació. De fet, són les primeres instal·lacions que ocupen aquest espai, després que estigués reservada al Centre Municipal de Rem, projecte que es va descartar a causa de la manca d’empreses inversores interessades en construir-lo.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios